INSCHRIJVEN KAMPEN 2021

Inschrijven voor één van onze kampen en/of stages kan door het bovenvermelde inschrijvingsformulier, te downloaden, in te vullen en door te mailen naar info@bosakkerhoeve.be . Wees snel want de plaatsen zijn beperkt!

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag verder!

Kampen en COVID

Tijdens onze kampweek zijn wij (de begeleiders) en alle kids 1 ‘kampbubbel’. Het is uiterst belangrijk om tijdens de kampweek andere contacten zo veel mogelijk te vermijden. Onze begeleiders dragen een mondmasker. De kinderen hoeven geen mondmasker te dragen. We zorgen ervoor dat er voldoende aandacht besteed wordt om de COVID-maatregelen te respecteren (bv. handen te wassen)! Voor de rest zal het kamp vrijwel “normaal” verlopen. Graag willen we wel vermelden dat zieke kinderen thuis moeten blijven! 

Wat heeft mijn kind nodig tijdens dit kamp?

  • Kledij om paard te rijden (dit mag ook een legging/trainingsbroek zijn, lange kousen en regenlaarzen).  
  • Weersafhankelijke kledij dat vuil mag worden.
  • Stevige gesloten schoenen.
  • Middageten (tenzij men ’s ochtends een broodje bestelt)
  • Eventueel een drankje. Wij hebben steeds plat en bruiswater ter beschikking.
  • Indien men geen cap (=paardenhelm) heeft, gelieve dan een fietshelm mee te brengen. Wegens COVID willen wij het gebruik van manègehelmen zoveel mogelijk beperken!   Indien men een cap wil aankopen, kunnen wij Decathlon zeker en vast aanraden (prijs-kwaliteit verhouding zit goed!).