WEIDEGANG IN KUDDE

Bij ons kan u ook terecht om uw paard te laten verblijven op een weide met ruime schuilstal en automatische watervoorziening. De paarden worden in vaste kudde op een ruime weide geplaatst. De weide waarop onze vaste kudde staat, is 3 ha groot. Deze weide ligt op 5 minuten wandelafstand van onze accommodatie met piste. Bovendien is deze weide in een rustig veldweggetje aan de stalling gelegen.

De paarden op deze weide hebben 24/24 en 7/7 toegang tot kwaliteitsvol hooi of voordroog. In de wintermaanden krijgen de paarden bovendien ook een ruwvoermengeling met o.a. luzerne en maïs om zich aan te sterken in deze sobere wintermaanden. Bovendien voeren wij dagelijks een controle uit om te kijken of alles goed gaat met de kudde.

De paarden hebben een ruime schuilstal ter beschikking om zich te beschermen tegen weer en wind! Bovendien bieden de schuilstal en de bomen rondom de weide voldoende schaduw in de warme zomermaanden.

Indien u gebruik wenst te maken van onze accommodatie zoals o.a. wasplaats, stapmolen en pistes is dit uiteraard mogelijk indien u deze extra optie neemt. Ook is er een mogelijkheid om een zadelkast en/of parkeerplaats voor uw trailer te huren.

Meer informatie omtrent onze tarieven vindt u hier. Indien u vragen heeft of vrijblijvend een kijkje wil komen nemen, mag u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!