BOSAKKERLESSEN

Bij ons kan u terecht voor het volgen van groeps- en privélessen op verschillende niveaus. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons terecht om zich verder te laten begeleiden. Bovendien geven wij zowel spring- als dressuurlessen. Wij hebben enkele ervaren en gediplomeerde lesgevers die uw zoon/dochter of uzelf met veel plezier begeleiden te paard.

De lessen duren een half uur of een uur. Men verwacht dat u min. 20 minuten voor aanvang aanwezig bent om te helpen borstelen en opzadelen. Indien u dit niet zelfstandig kan, voorzien wij iemand die u daarbij helpt. Na afloop van de les helpt u nog met het paard/de pony af te zadelen en in zijn/haar stal te zetten.

Voor beginnende ‘ruiterouders’ voorzien wij (indien gewenst) ook een oefenmoment om te leren borstelen en opzadelen. Op die manier kan u uw zoon of dochter hierbij helpen.

Personen die les volgen bij ons zijn verplicht om lidmaatschap en verzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u hier.

GROEPSLESSEN

Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Vandaar dat we per groepsles +- 4 deelnemers voorzien. We geloven erin dat men sneller leert als we gerichte aandachtspunten kunnen aanbrengen. Dit gaat veel sneller, eenvoudiger en individueler in kleine groepjes.

Voor het reserveren én betalen van de groepslessen maken wij gebruik van onze lessenplanner. Meer informatie omtrent de online reservering vindt u hier.

PRIJS GROEPSLES
Eigen paard / verzorgpaard – intern gestald15,00 euro
Eigen paard – extern (inclusief pistegebruik) 20,00 euro**
Manege paard20,00 euro

PRIVELESSEN

Onze lesgevers begeleiden ruiters/amazones ook individueel. Wij bieden privébegeleiding aan voor zowel beginners als gevorderden. U kan zowel voor spring- als dressuurles kiezen.

Men kan zowel een uur als een half uur privéles boeken.

PRIJS PRIVELES
Eigen paard / verzorgpaard / interne klanten*45 euro/uur**25,00 euro/30min**
Eigen paard externe klanten50 euro/uur**25,00 euro/30min**
Manege paard55 euro/uur**25,00 euro/30min**

**Het gebruik van de piste zit in deze prijs inbegrepen

*Interne klanten= pensionklanten en weideklanten. (ook personen die een verzorgpony huren).