Lessen

ENKEL VOOR LEDEN: Reserveer uw groepsles online via: https://www.supersaas.nl/schedule/Bosakkerhoeve/lessen_bosakkerhoeve

Bij ons kan u terecht voor het volgen van groeps- en privélessen op verschillende niveaus. Wij geven zowel spring- als dressuurlessen.

Wij hebben enkele ervaren en gediplomeerde lesgevers die uw zoon/dochter of uzelf met veel plezier begeleiden te paard.

De lessen duren een half uur of een uur. Men verwacht dat u min. een kwartier voor aanvang aanwezig bent om te helpen borstelen en opzadelen. Indien u dit niet zelfstandig kan, voorzien wij iemand die u daarbij helpt. Na afloop van de les helpt u nog met het paard/de pony af te zadelen en in zijn/haar stal te zetten.

Voor beginnende ‘ruiterouders’ voorzien wij (indien gewenst) ook een oefenmoment om te leren borstelen en opzadelen. Op die manier kan u uw zoon of dochter hierbij helpen.

Personen die les volgen bij ons zijn verplicht om lidmaatschap en verzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u bij: “Lidmaatschap & verzekering”.

GROEPSLESSEN

Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Vandaar dat we per groepsles +- 4 deelnemers voorzien. We geloven erin dat men sneller leert als we gerichte aandachtspunten kunnen aanbrengen. Dit gaat veel sneller, eenvoudiger en individueler in kleine groepjes.

Voor de betaling gebruiken wij tienbeurtenkaarten. Deze worden voor de lessenreeks betaald op ons rekeningnummer: BE92 0016 5120 4223 met als mededeling: “naam + voornaam ruiter – tienbeurtenkaart”.

Kostprijs tienbeurtenkaart
Eigen paard / verzorgpaard 100 euro/kaart
Manege paard 200 euro/kaart + 11e beurt gratis

 

PRIVELESSEN

Onze lesgevers begeleiden ruiters/amazones ook individueel. Zowel aan beginners als aan gevorderden worden privélessen gegeven. Zowel springen als dressuur.

Men kan zowel een uur als een half uur privéles boeken.

Kostprijs privéles
Eigen paard / verzorgpaard interne klanten 25 euro/uur**
Eigen paard externe klanten 30 euro/uur**
Manege paard 40 euro/uur**

**Het gebruik van de piste zit in deze prijs inbegrepen

Interne klanten= pensionklanten en weideklanten. (ook personen die een verzorgpony huren).

µ