VERJAARDAGSFEESTJE

Heeft  jouw kind de paardenmicrobe goed te pakken? Geeft hij/zij binnenkort een verjaardagsfeestje? Dan is een verjaardagsfeestje tussen de pony’s op De Bosakkerhoeve ideaal!

Bij ons kan u terecht voor het organiseren van een paardenfeestje. Wij bieden een gevarieerd programma aan waar alle kinderen aan kunnen deelnemen. Bovendien kunnen de kinderen genieten van pannenkoeken of frietjes met curryworsten.

Een verjaardagsfeestje kost 175,00 euro inclusief welkomstdrankje en eten voor 10 kinderen (inclusief jarige). Extra drankjes zijn te consumeren aan kantineprijzen. Indien er meer dan 10 kinderen aanwezig zijn, wordt er een supplement van 15,00 euro per extra kind gerekend. Wij raden aan om niet meer dan 15 kinderen uit te nodigen.

Een verjaardagsfeestje gaat door van 14u tot 17u. Tijdens het verjaardagsfeestje doen wij tal van leuke activiteiten zoals o.a. pony’s poetsen, paardrijden, estafettespelletjes op én naast de pony’s, pony’s schilderen/versieren, pannenkoeken/frietjes eten,…

Wij streven naar een droomfeestje voor uw kind. Speciale verzoekjes zijn steeds welkom! Wij doen er alles aan om uw kind een topnamiddag te laten beleven. Indien u nog vragen heeft, mag u ons steeds contacteren!

Indien u een verjaardagsfeestje wil reserveren, gelieve ons te contacteren via mail. Om een snelle reservering te garanderen, raden wij u aan om enkele mogelijke data te vermelden in uw mailtje!