HOE RESERVEREN?

Indien het de eerste keer is dat u onze planner gebruikt, dient u eerst een account aan te maken. Gebruik de correcte gegevens zodat wij u kunnen contacteren indien er een probleem is.

Voor onze pisteplanners maken wij een onderscheid tussen pensionklanten/verzorgers (blauw) en externe ruiters (bruin). Bij het maken van een blauwe of bruine reservering moet u rekening houden met het feit dat er tot 4 ruiters op eenzelfde tijdstip kunnen reserveren. Er is dus een kans dat u niet alleen in de piste bent. Ook bieden wij een mogelijkheid aan om de piste privé (rood) te huren mits bijbetaling.

Externe ruiters zijn ruiters die niet op De Bosakkerhoeve gestald staan, maar toch gebruik willen maken van de accommodatie. Externe ruiters dienen wel lid te zijn en een verzekering te hebben bij Paardensport Vlaanderen club De Bosakkerhoeve. Meer informatie omtrent lidmaatschap en verzekering vindt u hier.

Tarieven voor het huren van onze pistes vindt u hieronder. Indien u vragen heeft of problemen ondervindt, aarzel niet om contact op te nemen!

ReserveringKostprijs
Pensionklant/verzorger (blauw)GRATIS
Externe ruiter (bruin)10,0 euro/uur
Privé (rood)25,00 euro/uur