Paasstage 7 t.e.m. 9 april 2021

De Paasstage is voor zij die reeds enige paardenervaring hebben en die deze ervaring graag willen uitbreiden. Deze ruiters zijn reeds in het bezit van een A-brevet (of hebben een gelijkgesteld niveau). We verdiepen ons in meerdere disciplines zoals dressuur en springen. Dit zowel op praktisch als theoretisch vlak. Ook krijgen de ruiters enkele initiaties in andere paardensportdisciplines zoals o.a. eventing. Hierdoor verruimen ze hun paardenkennis. Deze paasstage is voor kinderen van 9 jaar (°2012) t.e.m. 16 jaar (°2005). Eigen pony’s/paarden zijn zeker ook welkom!

De Paasstage is een dagkamp dat plaatsvindt van woensdag 7 april t.e.m. vrijdag 9 april 2021. We verwachten de ruiters om 9u. Ze mogen opnieuw huiswaarts keren om 17u. Indien men een eigen paard heeft, is er een mogelijkheid om dit paard gedurende de stage op De Bosakkerhoeve te stallen.

Voor ‘S middags dienen ze een lunchpakket te voorzien tenzij ze ’s ochtends bij aankomst een broodje besteld hebben. Wij voorzien voor iedereen gratis plat en bruiswater. Indien men iets anders wil drinken, kan men een drankje aankopen a.d.h.v. drankbonnetjes die elke ochtend aangekocht kunnen worden.

Hieronder vindt u een overzicht van de kostprijs voor dit 3-daags kamp. Leden kunnen genieten van een korting. Ontdek hier wat de voordelen zijn van een lidmaatschap bij De Bosakkerhoeve. Ook is er een mogelijkheid om via uw mutualiteit van een korting te genieten. Kijk op de website van uw mutualiteit en druk het kampformulier af. Breng dit op de eerste dag mee en wij vullen dit met veel plezier in!

3-daagse PaasstageKostprijs
3-daagse stage voor leden met Bosakkerpaard130,00 euro
3-daagse stage voor niet-leden met Bosakkerpaard150,00 euro
3-daagse stage voor leden met eigen paard110,00 euro
3-daagse stage voor niet-leden met eigen paard130,00 euro
3-daagse stalling voor eigen paard (incl. eten)30,00 euro

Inschrijven voor de Paasstage kan door op de knop “inschrijven” te drukken bovenaan op deze pagina! Hopelijk tot dan. Wij kijken er alvast naar uit!