Zomerkampen

Tijdens de zomerkampen is iedereen welkom, ongeacht het niveau of de leeftijd. Plezier en amusement staan centraal! We doen allerlei knotsgekke activiteiten met én over paarden; Een leuke en leerrijke quiz, een wandeling te paard of met de koets, paardrijden in verschillende groepen volgens niveau, een zoektocht met allerlei paardenweetjes, paarden toiletteren (mooi maken), wassen,… In elk geval een 5-daags kamp waar iedereen volop kan genieten! De zomerkampen zijn voor kinderen vanaf 5 jaar t.e.m. 15 jaar ongeacht het niveau. Eigen paarden/pony’s zijn zeker en vast welkom!

Het zomerkamp is een dagkamp waarbij de kids vanaf 9 uur welkom zijn. Om 17u keren de enthousiaste ruiters opnieuw huiswaarts! Voor ’s middags dienen de kinderen een lunchpakket bij te hebben tenzij ze ’s ochtends een broodje besteld hebben. Wij voorzien gratis plat en bruiswater alsook een vieruurtje voor alle kinderen. Indien de kinderen een ander drankje wensen, kunnen ze dit aankopen. Drankbonnetjes en broodjes worden ’s ochtends aangekocht.

Hieronder vindt u een overzicht van de kostprijs voor dit 5-daags dagkamp. Leden kunnen genieten van een korting. Ontdek hier wat de voordelen zijn van een lidmaatschap bij De Bosakkerhoeve. Ook is er een mogelijkheid om via uw mutualiteit van een korting te genieten. Kijk op de website van uw mutualiteit en druk het kampformulier af. Breng dit op de eerste dag mee en wij vullen dit met veel plezier in!

Zomerkampen 2024Kostprijs
5-daags dagkamp voor leden 250,00 euro
5-daags dagkamp voor niet-leden275,00 euro
5-daagse stalling voor eigen paard (incl. eten)75,00 euro