Paasdagen 2024

Tijdens de Paasdagen in de tweede week van de Paasvakantie ligt de nadruk op kennismaking en spelenderwijs leren omgaan met paarden. Alsook ligt de nadruk op genieten op én rondom paarden. We doen allerlei leuke activiteiten zoals pony’s borstelen, paardenknutselwerkjes maken, pony’s schilderen, paardrijden, een fotoshoot met onze favoriete pony,… No pressure, gewoon zalig ontspannen samen met onze lieve viervoeters! Deze dagen zijn voor kinderen van 5 jaar t.e.m. 13 jaar. Het is geen must om reeds ervaring te hebben met paarden. Alle niveaus zijn welkom!

De Paasdagen zijn dagkampen die van start gaan om 9u. Er is een mogelijkheid om de kinderen vanaf 9 uur af te zetten. De enthousiaste ruiters mogen opnieuw huiswaarts keren om 17u00.

Voor ’s middags dienen de kinderen een lunchpakket te voorzien tenzij ze ’s ochtends een broodje besteld hebben. Wij voorzien gratis plat en bruiswater alsook een vieruurtje voor alle kinderen. Indien de kinderen graag iets anders willen drinken, kunnen ze een drankje aankopen. Drankbonnetjes en broodjes kunnen elke ochtend aangekocht worden.

Hieronder vindt u een overzicht van de kostprijs voor dit 3-daags dagkamp. Leden kunnen genieten van een korting. Ontdek hier wat de voordelen zijn van een lidmaatschap bij De Bosakkerhoeve. Ook is er een mogelijkheid om via uw mutualiteit van een korting te genieten. Kijk op de website van uw mutualiteit en druk het kampformulier af. Breng dit op de eerste dag mee en wij vullen dit met veel plezier in!

Paasdagen 2024Kostprijs
3-daags dagkamp voor leden150,00 euro
3-daags dagkamp voor niet-leden 175,00 euro
3-daagse stalling voor eigen paard (incl. eten)45,00 euro