Paasstage 6 t.e.m. 8 april 2024

De Paasstage is voor zij die reeds enige paardenervaring hebben en die deze ervaring graag willen uitbreiden. Deze ruiters hebben minstens het niveau van het A-brevet.

We verdiepen ons in meerdere disciplines zoals dressuur en springen. Dit zowel op praktisch als theoretisch vlak. Ook krijgen de ruiters enkele initiaties in andere paardensportdisciplines zoals o.a. eventing. Hierdoor verruimen ze hun paardenkennis. Deze paasstage is voor kinderen van 9 jaar t.e.m. 16 jaar. Eigen pony’s/paarden zijn zeker ook welkom!

De Paasstage is een dagkamp dat plaatsvindt van woensdag 3 april t.e.m. vrijdag 5 april 2024. We verwachten de ruiters om 9u. Ze mogen opnieuw huiswaarts keren om 17u. Indien men een eigen paard heeft, is er een mogelijkheid om dit paard gedurende de stage op De Bosakkerhoeve te stallen.

Voor ‘S middags dienen ze een lunchpakket te voorzien tenzij ze ’s ochtends bij aankomst een broodje besteld hebben. Wij voorzien voor iedereen gratis plat en bruiswater. Indien men iets anders wil drinken, kan men een drankje aankopen a.d.h.v. drankbonnetjes die elke ochtend aangekocht kunnen worden.

Hieronder vindt u een overzicht van de kostprijs voor dit 3-daags kamp. Leden kunnen genieten van een korting. Ontdek hier wat de voordelen zijn van een lidmaatschap bij De Bosakkerhoeve. Ook is er een mogelijkheid om via uw mutualiteit van een korting te genieten. Kijk op de website van uw mutualiteit en druk het kampformulier af. Breng dit op de eerste dag mee en wij vullen dit met veel plezier in!

3-daagse PaasstageKostprijs
3-daagse stage voor leden 180,00 euro
3-daagse stage voor niet-leden 200,00 euro
3-daagse stalling voor eigen paard (incl. eten)45,00 euro

Meer informatie omtrent de hernieuwde brevetafname (Rozetten i.p.v. A- en B-brevet) in 2024 volgt snel!